Középkori történelmi játszóház, Debrecen
 
Gyermekvédelmi intézményekben élő családoknak és gyerekeknek tartottunk bemutatót és középkori történelmi játszóházat október 30-án a debreceni Csapókerti Közösségi Házban. A rendezvényen közel 100 hátrányos helyzetű gyermek vett részt.Gyermekvédelmi intézményekben élő családoknak és gyerekeknek tartottunk bemutatót és középkori történelmi játszóházat október 30-án a debreceni Csapókerti Közösségi Házban. A rendezvényen közel 100 hátrányos helyzetű gyermek vett részt.

Tavaly januárban indult az "Adj esélyt magadnak!" című programsorozat, melynek keretében hátrányos helyzetű gyerekeknek és családoknak biztosítanak változatos programokat. Az október 30-án tartott nyílt napon a debreceni gyermekvédelmi intézményekben és a családok átmeneti otthonában élő 69 gyermek és 20 család vett részt.

A jelenlévők egy rövid bemutató keretében ízelítőt kaphattak a középkori lovagi virtusból, majd a bátrabb jelentkezők megmérkőzhettek egymással különféle próbák során, míg az apróbbak udvarhölgyeink vezetésével változatos elfoglaltságok közül válogathattak.

A Debrecen TV összefoglalója a rendezvényről>

Középkori történelmi játszóház