Csapatépítő lovagi hétpróbák, Parádsasvár




 
2008 őszén egyesületünk aktív közreműködésével két alkalommal is csapatépítő tréningnek adott helyet a Parádsasvári Kastélyszálló.



2008. szeptember 17.én egy borászati cég orosz partnereinek, szeptember 26.án pedig egy informatikai nagyvállalat számára tartottunk csapatépítő lovagi hétpróbát .

A program bevezetőjeként megismertettük az egybegyűlteket a középkori lovagok fegyverzetével, majd a hangulatot fokozó párviadalok és íjászverseny után kezdetét vette a csapatok megmérettetése. A résztvevők izgalmas kihívásokkal, a feltöltődést, kikapcsolódást segítő élményekkel gazdagodtak, miközben új tapasztalatokat szereztek egymásról és önmagukról. A próbatételek kiválasztásában, összeállításában folyamatosan arra törekedtünk, hogy egyaránt szerephez jussanak az egyéni képességek és a csapattársakkal való együttműködés is. A feladatok egyúttal próbálták bemutatni a lovagi élet széles skáláját is, a résztvevők belekóstolhattak a fegyveres küzdelmekbe, a vadászatokba, összemérték erejüket és ügyességüket, valamint az udvari élet "kihívásaiban" is helyt kellett álniuk. A próbák végeztével minden résztvevő névreszóló oklevelet kapott az esemény emlékére.